Obavijest o rezultatima Natječaja za udruge

U skladu s uvjetima i uputama za prijavu na Natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava udrugama za provedbu projekata u području zaštite, poštivanja i promicanja ljudskih prava i nakon završenog postupka procjenjivanja i ocjenjivanja projekata, koje je provelo Povjerenstvo za ocjenjivanje prijavljenih projekata iz područja zaštite, poštivanja i promicanja ljudskih prava, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina objavljuje Privremenu listu odabranih projekata i Pričuvnu listu.



Privremenu listu čini popis udruga poredanih prema broju ostvarenih bodova za prijavljene projekte unutar sedam prioritetnih skupina. Redoslijed započinje s udrugom čiji je projekt ostvario najveći broj bodova, a lista obuhvaća onoliki broj projekata udruga čiji ukupni iznos ne prelazi ukupni planirani iznos Natječaja.

Najkasnije do 6. srpnja 2015. godine udruge s Privremene liste trebaju dostaviti:
Uvjerenje o nekažnjavanju (dokument kojim se potvrđuje da se protiv osobe ovlaštene za zastupanje udruge ne vodi kazneni postupak), ne starije od 90 dana od datuma prijave na natječaj,
Potvrdu porezne uprave o stanju javnog dugovanja za prijavitelja; u slučaju da postoji javni dug, on mora biti podmiren prije samog potpisivanja ugovora,
• potpisanu i ovjerenu Izjavu o nepostojanju dvostrukog financiranja,
• Suglasnost škole/odgojno/obrazovne ustanove s provedbom projekta (ukoliko prijavljeni projekt uključuje provedbu edukacije u školi/odgojno/obrazovnoj ustanovi).

One udruge koje ne dostave navedenu dokumentaciju ili se provjerom ustanovi da ne ispunjavaju tražene uvjete Natječaja, neće biti razmatrane za postupak ugovaranja, već će se kontaktirati udruge s Pričuvne liste.

Obavijest o rezultatima Natječaja, sukladno Uputama za prijavitelje, bit će dostavljena svim udrugama (prijaviteljima) nakon donošenja Odluke o dodjeli bespovratnih sredstava udrugama za provedbu projekata u području zaštite, poštivanja i promicanja ljudskih prava za 2015. godinu.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE:
Privremena lista
Pričuvna lista
Izjava


Pisane vijesti